Каприлова кислота була вперше популяризована в якості харчової добавки доктором Уїльямом Круком, автором знаменитої книги по внутрішньої екології, The Yeast Connection. Сьогодні він широко використовується в якості доповнення до інших ефективним добавкам, таким як ацидофілін і ФОС, для здорового мікробного балансу. * Він також набирає популярність серед спортсменів, які цінують його за його швидку енергію. * Каприлова кислота - тригліцериди із середньою довжиною ланцюга (MCT)), тип ліпідів, який перетравлюється не в кишечнику, а в печінці, як вуглеводи. Таким чином, вони забезпечують швидку енергію - більш ніж в два рази більше, ніж від глюкози. *
- Унікальні жирні кислоти, які підтримують мікробний баланс
- MCT, який сприяє підвищенню рівня енергії
- Підтримує здоров'я Г.І.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Swanson |
Країна виробник | США |
Кількість | 60 шт. |
Тип | Капсули |
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴